sobota 31. ledna 2015

Novinky

Poslední dobou jsem moc nevařila, tak se tu objevují recepty jen zřídka a spíš z dřívějška. Teď mám zase kuchtící náladu, a tak napadlo, že vyzkouším něco nového, ať se vám můžu pochlubit s dalšími recepty. Většinou tu zatím (!!!) totiž najdete jenom mlsky. 

Včera jsem zkusila mrkvový chléb a byl skvělý, takže brzy očekávejte recept. A teď trnu hrůzou, jak dopadne matcha cotta. Napadla mě totiž dvě zlepšení pro můj blog – seznámit vás se zahraniční kuchyní a taky z ní něco vyzkoušet. A druhý nápad je inspirován různými časopisy – zaměřit se na různou úpravu téže suroviny nebo přísady. Je totiž super, když vás naučím dělat hummus, ale pokud si kvůli němu koupíte tahini (sezamovou pastu), buď ho pak musíte dělat tak dlouho, dokud ji nevypotřebujete, najít si sami další recepty, nebo ji darovat (vyhodit). A to nejhorší – právě z tohoto důvodu možná některé báječné recepty ani nezkusíte. 

Samozřejmě to je hudba budoucnosti, protože teď nebudu měsíc jíst řepu a celer, abych vám o nich mohla předložit deset nebo patnáct receptů. ;-)

Žádné komentáře: