Chuť mírně kyselá, konzumovatelné i pro běžného Čecha (= proti novinkám).
Potřebujete:
Potřebujete:
- zelená rajčátka – množství podle účelu (doporučuji jako chuťovku, takže jen pár),
- lžíci hladké mouky,
- 2 vejce,
- trochu oleje na smažení.
Postup
Rajčata nakrájejte na centimetr silné plátky, pokud je budete obalovat a pak smažit jednotlivě, pokud dáváte přednost omeletě, pak raději na tenčí.
Rajčata nakrájejte na centimetr silné plátky, pokud je budete obalovat a pak smažit jednotlivě, pokud dáváte přednost omeletě, pak raději na tenčí.
Rozmíchejte vejce a osolte je, přisypte mouku. Obalujte plátky rajčat, nebo je dejte na pánev a těstem zalijte. Osmažte z obou stran a servírujte.
Žádné komentáře:
Okomentovat