Potřebujete:
- brokolici,
- sójovou omáčku,
- čerstvý zázvor,
- citrón,
- struhadlo. ;-)
Nejjednodušší vařené jídlo na světě! Uvařte pokrájenou brokolici (košťál na kolečka – můžete ho oloupat, pokud je tvrdý, růžičky rozumně velké, abyste je mohli jíst rukama) – řekněme 5 minut. Než se tak stane, najemno nastrouhejte zázvor… stačí relativně troška. Vmíchejte ho do sójové omáčky v misce spolu se lžičkou citrónové šťávy.
Uvařenou brokolici namáčejte do misky a labužnicky pojídejte. Vodu z brokolice nevylévejte ale využijte na polévku.
P. S.: Ochutnejte brokolici zasyrova, košťál trochu připomíná kedlub a je lahodný.
Uvařenou brokolici namáčejte do misky a labužnicky pojídejte. Vodu z brokolice nevylévejte ale využijte na polévku.
P. S.: Ochutnejte brokolici zasyrova, košťál trochu připomíná kedlub a je lahodný.
Žádné komentáře:
Okomentovat